NEW STEP BY STEP MAP FOR بازار فولاد

New Step by Step Map For بازار فولاد

New Step by Step Map For بازار فولاد

Blog Article

در حال حاضر شرکت‌ها و کارخانه‌های بسیاری در سراسر کشور here در فرآیند تهیه و ساخت انواع مقاطع فولادی از جمله میلگرد، فعالیت می‌کنند. اما برخی از آن‌ها در فرآیند تولید از شمش‌های فولادی با کیفیت بالاتر استفاده می‌کنند که منجر به داشتن محصول نهایی با استحکام و مقاومت بالاتر می‌شود.

در عوض بعضی از کارخانه‌ها مستقیما محصولات خود را به مشتریان عرضه نمی‌کنند و به جای آن معمولا محصولات خود را از طریق بازار بورس به فروش می‌رسانند. در این شرایط برخی تامین‌کنندگان به عنوان واسطه عمل کرده و محصول را به خریدار ارائه می‌دهند.

با توجه به سابقه دراز مدت و نمایندگی های رسمی اخذ شده و تیم های حرفه ای، در آهن پرایس بر این تلاشیم تا رضایت حداکثری مشتریان را کسب کنیم.

میلگردها باید در محلی عاری از خاک و گچ نگهداری شوند، چون خاک و گچ جذب‌کننده رطوبت هستند.

هر یک از این روش‌ها مزایا، معایب و محدودیت‌های خود را دارند اما با توجه به حجم خرید و نوع محصول می‌توان بهترین روش را برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی انتخاب کرد.

شما می‌توانید با بررسی نمودار قیمت میلگرد، به‌صورت لحظه‌ای در جریان نوسانات قیمت میلگرد قرار بگیرید. این نمودارها که آنلاین هستند، بر اساس آخرین اخبار و تغییرات، به‌روز می‌شوند.

میلگرد یکی از مهم‌ترین انواع آهن آلات است که از فولاد ساخته می‌شود و در واقع میله‌های فولادی با طول مشخص هستند. این مقاطع فولادی دارای شکل ظاهری و قطرهای مختلف هستند که این موارد می‌توانند روی قیمت میلگرد هم تأثیر بگذارند.

استفاده از میلگرد در بتن، دوام و طول عمر سازه را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد. بتن مسلح در برابر عوامل مخرب محیطی مانند رطوبت، یخ زدگی، خوردگی و فرسایش مقاوم‌تر است و به همین دلیل طول عمر بیشتری خواهد داشت.

میلگردها را می‌توان باتوجه‌به عوامل مختلفی مثل شکل ظاهری، جنس، سایز، استانداردها، ضخامت و غیره دسته‌بندی کرد. در هر یک از این دسته‌بندی‌ها، شاخه‎‌های مختلفی از میلگردها قرار می‌گیرند و در کل، تنوع محصولات میلگرد بالا است.

میلگرد معمولاً صاف نیست و برای جلوگیری از لغزش در ساختار بتنی با دنده تولید می‌شود.

بر اساس آمار وزارت نیرو، سال گذشته ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات و امسال حدود ۱۵ تا ۱۷ هزار مگاوات کسری برق وجود دارد. این در حالی است که کل صنعت فولاد در شرایط عادی حدود ۶ تا ۷ درصد از مصرف برق را به خود اختصاص می‌دهد و این سهم در شرایط اعمال محدودیت‌ها به کمتر از ۲ درصد می‌رسد.

این امر به دلیل مقاومت و خاصیت خمشی و کششی میلگرد است که تحت فشار و وارد شدن نیرو فرو نمیپاشد بلکه نیرو را منتقل کرده و درنتیجه سازه را حفظ می کند.

همچنین توجه داشته باشید که برخی از کارخانه‌ها، مانند ذوب آهن اصفهان، خرید مستقیم ندارند و مصالح را از طریق بورس کالا عرضه می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع صنعتی اسفراین، این دستاورد نمایانگر توانمندی و تخصص بالای این مجتمع در حوزه‌های فنی و تخصصی است.

Report this page